Finn din flytsone

Flytsonen! Vi har alle opplevd det. Ikke bare toppidrettsutøvere men, vi – folk flest. Tilstanden som får oss til å føle oss uovervinnelige, fullstendig fokusert og konsentrert i en aktivitet slik at vi glemmer tid og sted. Følelsen av en slags tidløshet og fullstendig tilstedeværelse i nuet.

Det er en fantastisk følelse. En følelse vi alle ønsker å gjenskape og et sted vi ønsker å tilbringe større deler av livet vårt i. En tilstand der vi bruker lite krefter og hvor vi blir oppmerksomme på at vi besitter et enormt potensiale.

Hva kan du konkret gjøre for å skape disse øyeblikkene, for å finne flytsonen?

Ennead er en fysiologisk metode der du ved å forstå ditt bevegelsesmønster blir kjent med dine talenter og dine innerste behov som menneske.

Hvis du forstår hva som skal til for å engasjere deg i livet, hva som berører deg , hva som inspirerer og motiverer deg, hva som gjør at du hopper opp av sengen hver morgen og er klar for dagen, er det lettere å finne veien til din flytsone og være der større deler av livet.

Ved å utforske deg selv på et dypere plan vil du begynne å forstå dine automatiske mønstre på godt og vondt. Først når du forstår dine mønstre kan du begynne å styre dem i riktig retning. Da vil kropp og sinn gjøre mer av det som er godt for deg og mindre av det som ikke alltid er så hensiktsmessig for deg.

Høres det spennende ut? Meld deg på en av våre treninger eller kurs å finn din flytsone!

Legg igjen en kommentar