Ennead
Bevissthetssenter

Ennead metoden bygger på forståelsen av at vi er født med 9 ulike kroppsspråk/bevegelsesmønstre, hvorav ett er dominerende. Disse bevegelses-mønstrene kommer ut fra hva vi kaller energisentre på 9 forskjellige steder i kroppen. Disse er kilden til hver vår styrke, de er med på å forme fysikken vår, og hvordan vi opplever og ser verden rundt oss.

Workshops

Treninger

Konsultering

anmeldelser

Jeg har fått tilgang på ressurser inni meg som jeg ikke viste fantes. Jeg har blitt vekket, blitt våken. Jeg møter andre mennesker på en ny måte. Jeg har fått en ny innstilling til livet. Fått mer respekt for meg selv og omfavner hele meg mer en å bebreide meg selv. Blitt mer ærlig og fått et større mot til å være mere meg selv. Ser også at jeg berører andre på en annen måte en før og får dem til å bli mere seg selv. Lytter til kroppen på en helt annen måte, det er kroppen min som gir meg svar og jeg styrer ikke så mye mer. Jeg har fått hjelp til å senke tempoet og langsomheten har blitt min veiviser og gode venn:) Takk
. . . les mer . . .

Ingrid Aartun

". . . Ennead er spennende for det første fordi de fysiske øvelsene gir helt nye og gode opplevelser når vi gjør de. Men det er alle møtene. Vi vet når det skjer. Det er et helt spesielt påfyll. Og på toppen av alt. . .”

Vanja Haugland

"Hei! Jeg har virkelig satt pris på tiden og erfaringene jeg har fått fra å være sammen med dere i tiden som har vært, og at dere har tatt meg så godt i mot. Jeg vil gjerne være med fremover. . ."

Rigmor Galtung

"Livsendrende,- det er ordet jeg vil bruke om hva ennead har betydd for meg! Gjennom å lære om de 9 energiene, og kanskje først og fremst min egen, har jeg fått ny forståelse, innsikt og trygghet ”

La oss holde kontakten!
Abonner på vårt nyhetsbrev!