Ennead Type 3

Naturlig oppmerksom på glede og å gi energi til andre

Vil du løfte armene opp og rope ut av glede. Vil du se andre inn i øynene å smile. Inspirerer du andre. Vil du egentlig bare være i godt humør og spre glede. Vil du gå barfot i gresset å se de vakre fargene i naturen og kjenne snøen smelte i ansiktet sammen med andre. Vil du stikke beina i bekken og kjenne vannet mellom tærne. Vil du puste inn ren luft og glede deg over hvor oppfriskende det er. Da har du kontakt med denne energien.

Ennead Type 3

Glede og generøsitet

Treere konsentrerer seg om de minste detaljer for å forstå et større bilde. Detaljene hjelper dem å være kreativ og finne løsninger som få andre klarer å se. Treere i sin styrke er varme og glade. De byr på seg selv og sprer rundt av sin gledestrålende generøsitet. Treere som har tilgang til sin styrke trenger ikke bekreftelse fra andre, men utvikler sine spesielle evner gjennom å inspirere andre uten å skal ha noe tilbake. De føler glede deg over tingene som de er. Treere kan fokusere så intenst på noe at alt som er i mellom dem og det nye blir synlig. I det øyeblikket ser en Treer alt som skal til for å komme seg til det nye stedet. Når Treeren har kommet inn oppstår det inspirasjon, lyst og glede. Mellom fortid og fremtid er det et øyeblikk. Treere egenskap er å vise dette øyeblikket. Den oppløftede vil gjøre sinnet ditt glad, spontant positive og jovial. Treere viser oss dette øyeblikket gjennom inspirasjon, glede og positiv energi.

Fysiologi

Senteret sitter øverst på brystbenet.
Løft opp brystbenet og smil. Hold hendene sammen, løft dem opp og hold dem strak og sammen i vannrett høyde rett ut fra skuldrene. Smil, skyv og trekk i armene samtidig. Er det en Treer foran deg kan ikke armene trekkes fra hverandre. Treere gjør dette helt naturlig i sin styrke. Treere gjør det ved å fokusere og søke inn i alt levende. Er du like levende så tennes gnisten og en sterk følelse av inspirasjon kommer frem. Helt naturlig og av seg selv styrer de mot alt som er levende i menneske. Treere i sin styrke smiler og skinner av glede. Det skjer fordi de ser forbi alle lag av personlighet og rett inn i sjelen. Gnisten som tennes inspirerer til glede og nytelse av øyeblikket. Erfaringen gjør at fortiden og fremtiden synkroniseres til nåtid. Når du inviterer en Treer inn i denne energien kan du føle at du er inne i en boble av energi. Treere gjør dette mest effektivt i relasjon til deg når øvre delen av brystbeinet løftes opp og hodet holdes vannrett, øyene ser direkte inn i hverandre uten å blunke. Ryggsøylen er strukket opp loddrett, slik at kinnbeina automatisk hever seg og smilet kommer frem.

ANSIKTSUTTRYKK