Ennead Type 4

Naturlig oppmerksom på aksept og dyp forbindelse til seg selv og andre

Er du sensitiv for dype følelser. Liker du situasjoner som skaper intens lidenskapelig kontakt med andre. Lukker du øynene for å gå inn livets univers. Er det godt å bare være alene og sysle med egne saker. Vil du gjerne hjelpe andre å kjenne hva de føler. Vet du virkelig hva lidenskapelig kjærlighet er. Kan du føle de gode kvalitetene i andre personer. Da kjenner du til denne energien.

Ennead Type 4

Aksept og forbindelse

Fireres største egenskap er at de kan føle forbindelse til seg selv og noe som er større en seg selv. De er veldig flinke til å skape dype reelle relasjoner som vi kan stole på. De knytter et usynlig bånd med andre mennesker som gir en betydningsfull samhørighet. Fire gjør dette med å lukke øynene, senke energien ned og dypt i seg selv, under alle følelser, for så og komme tilbake uten emosjonelle fakta og så se den andre lidenskapelig inn i øyene. Dette gir grobunn for å kunne kjenne det som ligger under følelsene. Firere kan derfor bruke sitt energisenter for å bli nøytrale og balanserte. Firere kan også hjelpe deg til det dypeste sted i deg selv, hvor det er fred og alt er rolig. I det indre universet hvor alt og alle koblet sammen utstråler de ømhet, lidenskapelig, kjærlighet, håp, lidenskap, sensualitet. De utstråler en dyp medfølelse for alle mennesker når de har kontakt med sitt senter. De viser dette frem med sitt myke vesen og rolige og lidenskapelige ansikt.

Fysiologi

Senteret sitter mellom navlen og skambenet.
Stå sammen og hold hendene sammen i hoftehøyde. Gå litt nærmere samtidig som den ene foten settes bak den andre. Se hverandre et øyeblikk i øynene før de lukkes. Bøy hodet og ryggen litt ned og fremover. Gå dypt inn i deg selv og ned til punktet som sitter mellom navlen og skambenet. Pust rolig inn og ut samtidig som hodet og overkroppen kommer nærmere, så nært at dere nesten er borti hverandre. Kontakten med seg selv i seg selv under identifiseringen er helt nødvendig. Det skaper en varm og lidenskapelig følelse. Og kreerer en boble av energi som binder dere sammen. Etter en stund kommer dere opp igjen og ser hverandre dypt inn i øynene. Hold denne kontakten varsomt og lenge. Vent til dere naturlig vil stoppe kontakten. De kan være at personen vil lukke dem og åpne øynene noen ganger før hun eller han ser inn i deg med sine åpne, varme og lidenskapelige øyne.

ANSIKTSUTTRYKK