Ennead Type 6

Naturlig opptatt av å manifestere gjennom kjærlighet

Liker du å drive på og kjenne at du surfer på en bølge av energi, da kjenner du til denne Ennead typens naturlige Energi.

Ennead Type 6

Manifestere

Konseptet av mennesket som en energetisk kraft er ikke lenger en ide som trenger å forklares, det er en felles forståelse, selv i den vestlige verden at kroppen bærer på energi som responderer på annen energi. Når det er tilstrekkelig levende energi inni deg, er det interesse fra andre siden. Hvis ikke kjeder vi andre. For i det øyeblikket du ikke er levende innvendig vil utvendige krefter respondere på deg som noe dødt. Oppdagelse av energi er en nøkkel som kan åpne døren til livets kjerne. Ulempen er at vi ikke utstyrt med et instrument som klarer å forstå samtidig som alt endrer seg. Vi legger merke til noen impulser, mens andre forsvinner forbi oss. Vi er er derimot utstyrt med en indre intelligens som oppfatter hva som energetisk foregår. Det kan styre oss i riktig retning, men som er borte så fort vi forsøker å forklare. En dypere sannhet og realitet kan kjennes, ikke forklares. Seksere har denne kvaliteten; å kjenne hva som er sant i øyeblikket. Type 6 manifesterer gjennom energi, ekte energi er utømmelig og er full av liv og det er kroppen som er beholderen for denne kraften.

Fysiologi

Senteret sitter midt på brystbenet.
Trekk inn pusten og stram opp brystet og hold det der. Ikke se direkte inn i øynene til den andre. Løft opp hendene og hold dem inntil kroppen i 90 grader i det øyeblikket du møter hendene til den andre. Se på hendene et øyeblikk når du møter den andres hender, så på brystet og deretter i øynene og så ned på brystet igjen og så på øynene. Så bare på brystet. I det det første dyttet kommer fra deg ser du bare på brystet. Denne måten å se en sekser på viser at du respekterer dem. Gjør du det ikke, så har du mistet dem før du har begynt. Da er de ikke interessert i din energi. Hold armer og bryst stramt og spenstig for hver gang du dytter. Møter den andre personen med å spenne opp brystet samtidig skuldrene trekkes tilbake så kan du dytte. Hvis ikke så må du stoppe og justere deg, bli nøytral og ta kontakt igjen på samme måte. Med spent bryst og øyene som ser på bryst, øyne, hender, øyne, bryst. Vent, vent, vent til den andre er klar.

Dette er bare når en sekser har løftet opp brystet at de er klare for deg. Det er bare da de reagerer positivt på deg. Det er løftet frem med brystbenet som gjør dem våken og interessert i å være med på det som skjer. Du må derfor skape denne intense holdningen i deg. Du må være klar hele tiden. Før du begynner å nærme deg en sekser lar du skuldrene synke litt tilbake mens du strammer brystet. Vent med å få frem til den andre som står foran deg til du ser at de er klar for at du kommer frem. Du skal være en gjest hos dem. Det skal ikke under noen omstendigheter brukes krefter fra hender eller armer. Dyttet skal ikke være mer en 2-3 sekunder. Hvis vedkommende fremdeles holder ryggen rett og spenner brystet ut for vert dytt for å møte deg, så er du på riktig vei. Når den andre strammer opp brystet stramt som et trommeskinn og blir i godt humør av hendelsen, så er det en sekser.

ANSIKTSUTTRYKK