Ennead Type 7

Naturlig opptatt av å peke på eller vise nye muligheter

Har du stadig vekk nye ideer og gjerne vil fortelle andre hva de burde gjøre med livet sitt, da kjenner du denne energien!

Ennead Type 7

Endring og muligheter

Egenskapen til 7’ere er at de har en holdning til at alt i livet kan endres. Og de deler gjerne rundt seg med sine ideer og muligheter. De blir opptatt av å finne den beste løsningen. Syvere klarer å beskrive mulige løsninger. De liker å være en outsider som kjemper kampen for løsninger som ikke før er presentert. Når de velger en løsning utfra alle potensielle dimensjoner føler de seg fri. Da blir det spennende for andre mennesker også. Type Syvere hjelper til å gi slipp på ting som kommer i veien. Syvere er veldig god til å se mange kule muligheter for andre som de kanskje ikke ser selv. Syvere er veldig god til å forandre seg selv og synes det er gøy å gjøre det. De har mange ideer, og tenker på ting på kule, nye måter. Noen ganger forstår ikke folk hvor de tar ideene fra.

Fysiologi

Senteret sitter i like nedenfor midten av pannen. Det som ofte kalles det 3. øyet.
Hodet lenes litt fremover og strekker ryggsøylen fremover fra tredje øye. Det skal være en rakk linje fra tredje øye og ned til hælen. De har et rolig ansikt og avslappet kropp, men med spenst i seg fra tredje øye og ned til hælen. For syvere er det viktig å finne sitt stillpunkt. Det gjør at de kjenner at de er på et annet sted, en der vi var når vi startet, selv om vi står på samme plass å gjør øvelsen.

ANSIKTSUTTRYKK