Ennead Type 8

Naturlig opptatt av å kjenne trygghet i kroppen

Vil bygge på det du vet og styrke det du gjør, da kjenner du denne energien!

Ennead Type 8

Trygghet i kroppen

Først og fremst er åtte de som lever livet sitt gjennom å lytte til kroppen og det den forteller dem. Deres evne til å vite hva som er godt og riktig å gjøre, er en av deres viktigste egenskaper.
Åtte er energien som fester oss til jorden, som skaper integritet, rotfeste og kroppslig kontakt
Noe annet som kjennetegner en åtter som er i sin funksjon er oppriktighet, rettferdighet og trygghet. åttere utfører handlinger som kjennes ut som om de gjøres til riktig tidspunkt. Det årvåkne, skuende blikket til åtte og det bestemte kjevepartiet, viser seg i dem som naturlige beskyttere av alt liv.
Åtte skaper en urokkelig, omsorgsfull trygghet. Fordi alt en åtter ser og hører kjennes i kroppen, vet de umiddelbart hva som er trygt og hva som ikke er trygt.
Åttere kan gjøre om en god idé til å bli en realitet. Det gjør de med sterk integritet og handlekraft. Når en åtter får en oppgave, er de veldig opptatt av å få den gjort og til riktig tid. Du kan alltid stole på en åtter. Hvis de sier de skal gjøre noe, så skal det mye til for at de ikke gjennomfører det. De er opptatt av at man skal få til ting sammen og at alle skal ha sin naturlige plass i fellesskapet.
De blir glade når de kan gi omsorg og skape trygghet i møte med andre.
Selv om åttere er handlekraftige og stødige, kan de også være myke og milde. De liker godt å kjenne at de trengs og at andre har det bra. Hvis du trenger «en trygg havn», er det godt å ha en åtter i nærheten. Du vil kjenne deg trygg og ivaretatt hvis du lar en åtter holde rundt deg. Varmen fra andres kropper vil også gi en åtter en enormt god følelse som kjennes i hele kroppen.
Ved å holde fokus på at korsbeinet vipper nedover og at de har beina godt plantet i underlaget, samt å konsentrere seg om å bli tunge i korsryggen blir åttere sterke og trygge i seg selv og dette deler de med andre som er sammen med dem.

Fysiologi

Senteret sitter nederst i korsbeinet.
For å komme inn i åtte, bøyer du knærne lett, vipper korsbeinet og bekkenet nedover og kjenner at du står støtt og er jordet. Når dette er gjort, retter du opp ryggen så ryggsøylen blir rett, slapper av i hele ansiktet og ser bare utover uten å feste blikket på noe spesielt. Det er den nederste delen av kroppen som gir balanse for en åtter og når de står slik som beskrevet over, vil de ha en styrke som gjør det umulig å få dem ut av balanse.
Åttere kjenner alt i sin egen kropp og ofte før tankene kommer. De vet intuitivt hva kroppen trenger og når de er i sin funksjon kan de enkelt også identifisere dette hos andre. Det er ikke alltid de ser på deg, men de vil automatisk «scanne» kroppen din ved å kjenne etter i sin egen kropp. Hvis det er en åtter som står foran deg vil de møte deg med styrke og fasthet, men samtidig så mykt at du føler deg trygg. Å få en klem av en åtter, kan føles healende og dersom kriser oppstår, vil en åtter raskt ta kontroll over situasjonen. Dette er helt naturlig for dem og de gjør det uten å nøle og med naturlig autoritet og integritet. For åtte gir dette en dyp tilfredsstillelse, og det er slik de sprer sin kjærlighet og trygghet til mennesker, dyr og alt annet som lever på jorda.

ANSIKTSUTTRYKK