Presentasjoner

Tove Løland Lundsvoll

Jeg er gift, er mor, er farmor, er lærer og meditasjonsinstruktør i Ennead.
Jeg ble kjent med Ennead i 2013 og ble fasinert over denne  kroppsbaserte metoden, hvor jeg får mer kontakt med meg selv. Ikke gjennom tankene, men kroppen. Det gir meg en egen trygghet, glede og inspirasjon, til å møte andre mennesker på en god måte. Det å finne, kjenne og utvikle min egen indre styrke kjennes magisk og meningsfylt.
Erfaringene tar jeg med ut i livet, i familien og i min jobb som lærer. Det å meditere gjennom de 9 ulike energien i kroppen, er som å dusje innvendig. Det kjennes godt å starte morgenen med å kjenne seg ren, på, klar og åpen for dagen. Ennead hjelper meg å holde fokus på det positive, på det som har god energi i seg. Jeg blir mer bevisst i kroppen, på pusten, på kroppsholdning og på hvordan jeg beveger meg. Ved å bli kjent med min energi og kjenne integritet i min kropp, blir jeg mer åpen og forståelsesfull for at andre også er unike. Samtidig slipper jeg noe av det evinnelige tankespinnet i hodet, ved å kjenne mer i kroppen og stole på det. Ved å praktisere/øve/reflektere  Ennead sammen med andre, opplever jeg også gode og nære vennskap med ulike mennesker.

 

Rigmor Galtung
Jeg ble identifisert som energi 8 da jeg deltok på et ennead kurs hos Morten for 6 år siden. Siden den gang har jeg vært aktivt med på treninger og alle retreater og kurs. For tiden er jeg med i et avansert program, Ennead akademia, for å bli trener. Til daglig er jeg skuespiller og komiker, men er også utdannet vernepleier. I tillegg har jeg en master i NLP. Etter jeg startet med ennead, endret livet mitt seg. Jeg strevde tidvis med gjentatte depresjoner og fant liksom ikke ro i verken kropp eller sjel. Etter at jeg begynte å lære om de 9 energiene og fikk integrert 8, forsvant symptomene i veldig stor grad. Ved å kjenne seg selv og sitt bevegelsesmønster, og også åpne de andre, opplever jeg at livet har blitt mye lettere, og faktisk også, forståelig. Jeg har blitt trygg og stabil på en helt annen måte enn tidligere. Som komiker og skuespiller har jeg også stor nytte av ennead. Når man forstår andre bedre gjennom å ha åpnet alle energiene, blir det lettere å sette seg inn i ulike roller og gestalte andre mennesker. Dette er en stor fordel da jeg imiterer mange kjente mennesker i Norge. I stressede situasjoner  eller når man kommer ut av balanse, er det godt å kunne finne «hjem» til egen energi , og det er denne kunnskapen jeg ønsker å dele med,- og å lære andre.

Thomas Grønning
Jeg ble identifisert i mai 2015 av Morten og Birgit. Jeg har funksjon 8 som sitter i korsbeinet så mine bevegelser starter der. Jeg jobber som fysioterapeut noe jeg har gjort siden 2001. Jobbet privat hele tiden. Har alltid vært opptatt av trening, helse og kosthold noe som falt naturlig på plass for meg når jeg ble identifisert som 8 i og med at det er den energien som har mest kontakt med den fysiske kroppen. Jeg føler at ennead har hjulpet meg veldig til å forstå meg selv og andre bedre og det har vært en  døråpner for meg til en verden for jeg også tar mere vare på den indre delen av meg i tillegg til kroppen som jeg alltid har tatt vare på.

 

 

 

 

Unn Cathrin Buvarp
Jeg har vært aktiv i Ennead siden 2012 og er identifisert til energi 2. Jeg er gift med Anders og har 3 ungdommer. Jobber som som sykepleier og massør. Jeg er opptatt av kommunikasjon og synes Ennead har gitt svært mye i forhold til å forstå seg selv og andre. Ennead oppleves også som svært oppbyggende og rommer forståelse på mange nivåer. Det mest Fasinerende er at ingen treninger er like og at det er uendelig mye å lære.

 

 

 

 

 

 

Anders Buvarp
Jeg er gift med Unn Cathrin som også er aktiv i Ennead, og sammen har vi 3 voksne barn. Første møte med Ennead i 2013, og siden 2015 vært med på helårsbasis. Har jobbet i Politiet i snart 30 år, og etter å ha fått identifisert mitt energisenter til 1 og lært å styrke kroppen gjennom Ennead-metoden endret fysisk og mental styrke slik at hverdagen har blitt god for både meg selv og andre. Bruker bevisst eget energisenter til å styrke egen kropp og tilstedeværelse, og deler gladelig erfaringene med de som søker påfyll i livet sitt.

 

 

 

 

 

Jarle Lundsvoll
Jarle Lundsvoll Type 2Jeg er 57 år og er far til fire sønner, farfar til to søte smårollinger. Til daglig jobber jeg som fysioterapeut på Skedsmokorset Fysikalske Institutt.Ennead kom jeg i kontakt med i 2013 etter å ha deltatt på et introduksjonskurs. Etter å ha fordøyd inntrykkene fra kurset bestemte jeg meg for å lære mer om meg selv i møte med andre.et møte med en annen person basert på hvem vi er og ingenting annet opplever jeg som ekte og intenst. Det å skape en god relasjon tuftet på nettopp dette gir energi og oppleves svært meningsfullt. Jeg er nysgjerrig påmennesker og det å lære hvordan ulike mennesker uttrykker seg gjennom bevegelse, mimikk og språk. Jeg ønsker å dele slike øyeblikk hver dag med så mange som mulig.

 

 

 

 

Solveig Lundsvoll
Jeg kom i kontakt med Ennead i 2015, først en introduksjonskveld og deretter et seminar om relasjoner. Jeg ble fasinert over hver av de ni forskjellige funksjonstypene og hvordan vi er avhengige av hverandre for å skape harmoni. Selv er jeg identifisert med funksjon 4. I min jobb som assistent der jeg skal betjene mange ulike mennesketyper kjenner jeg at jeg har god nytte av erfaringene jeg tar med meg fra Ennead. Ennead lærer meg å møte andre mennesker på deres premisser og å oppdage noe nytt i hvert møte. Det er utrolig mye informasjon som kroppen vår gir.

 

Legg igjen en kommentar