Livsenergi 3

Vil du løfte armene opp og rope ut av glede. Vil du se andre inn i øynene å smile. Inspirerer du andre. Vil du bare være i godt humør og spre glede. Vil du gå barfot i gresset å se de vakre fargene i naturen og kjenne snøen smelte i ansiktet sammen med andre. Vil du stikke beina i bekken og kjenne vannet mellom tærne. Vil du puste inn ren luft og glede deg over hvor oppfriskende det er. Da har du kontakt med denne energien.

Livsenergi 3s fysiske plassering er på toppen av brystbeinet ved brystvirvel 1 og thymus (brissel). For å aktivere livsenergi 3 løfter du opp brystbeinet og aktiverer halsmuskulaturen, brystmuskulaturen og interkostalmuskulaturen. Smilet trekker kinnene dine opp. Energipunktet ligger på toppen av brystbeinet, som er en tredelt knokkel. Spissen peker ned mot solar plexus. Selve brystbeinet ligger som en plate over brystet, og på toppen ligger manubrium sterni, håndtaket, den bredeste og tykkeste delen av brystbeinet. Håndtaket danner ledd med kragebeinene og det øverste ribbeinsparet. Forbindelsen mellom håndtaket og brystbeinet danner brystbeinsvinkelen. Det er dette området livsenergi 3 starter sine indre bevegelser fra.

 

Når 3-ere retter seg opp og smiler, trekkes håndtaket oppover. Det gir en rak kroppsholdning. Når de løfter seg opp samtidig som kinnbeina løftes, smiler de, og da skinner øynene så mye at det ser ut som om de smiler med hele ansiktet. Dette er en 3-ers naturlige måte å bli aktivert på. Når de er fokuserte, er som de tar grep og holder et skinnende sverd opp i luften og gjør seg klar til å kutte bort alt som formørker. 3-ere er født med en visdom som forteller at ved å skjære bort alt det overflødige, kommer man frem til en klarhet som setter alle i stand til å fungere best mulig. Kompleksitet skaper drama, enkelhet gir anledning til å fokusere og sette pris på alt med intens glede.

 

3-ere løfter armene opp i høyde med håndtaket når de blir engasjerte, mens for eksempel 2-ere holder armene rundt området ved solar plexus. 3-erne har ofte merkbart mer muskulatur og energi rundt øvre del av brystmuskulaturen og har et ansikt som bærer preg av smilet deres. Du kan se at 3-ere er bredere rundt skuldrene og har skuldre som går rett ut fra halsen. Når en 3-er er aktivert, utstråler kroppen konsentrert energi, fokus og glede. Denne energien motiverer til å samle alle og få dem med på det som er inspirerende.

 

3-ere har en sterk relasjon til sin egen sjel. Det vil si at de kjenner sin egen sjel når de har øyekontakt, samtidig som den oppreiste holdningen fastholdes. Forholdet til den fysiske kroppen kommer i bakgrunnen, og 3-eren konsentrerer seg bare om den innvendige livsenergien. 3-ere søker alltid etter å feste øynene til noe som de kan se på noen sekunder. De blir oppløftet av konsentrasjon og fokus. Energien virker samlende, avslappende og godt for dem. Alt annet blir uvesentlig når de bruker den medfødte egenskapen til å hjelpe andre til å bli inspirert.

3-ere bruker evnen til å fokusere i mange situasjoner. Måten de gjør det på, er å konsentrere seg om én ting. Da sorteres alt uvesentlig bort. Det som er igjen av energi, er så konsentrert at det penetrerer det de vier sin oppmerksomhet til. Det betyr at det som er utenpå, som hud og hår, kropp og klær, blir fjernet fra oppmerksomheten deres. Når andre hjelpes inn i fokus med livsenergi 3, skapes en energi som føles som brennende tilstedeværelse, full av liv. Tiden øynene har kontakt med andres øyne, har en enorm påvirkning på livsenergi 3, og enda større påvirkning på den andre.

 

3-ere slapper av og føler seg hjemme når de har øyekontakt så lenge at de får et smil tilbake. Selv om de bare har kontakt med en av gangen i en gruppe, kan de se alle gjennom den ene. Øyekontakt med intens og fokusert tilstedeværelse kan tenne gnisten i andre. Når gnisten tennes og flammen brenner, oppleves det som inspirasjon. Da kommer det et nytt fokus, og flammen s brenner så lenge den ikke blir avbrutt.

3-eren selv smiler og ansiktet lyser av glede. I slike øyeblikk ser de forbi det ytre – personlighet, ego – og fysiske smerter smeltes bort. Det gjør at 3-ere får kontakt med den vakreste delen av den andre. Når begge parter gir seg tid til å holde øyekontakten i mer en ti sekunder, kjennes det som et intenst, meningsfylt, uforståelig vakkert og magisk møte. 3-ere nyter disse øyeblikkene som det aller viktigste i livet. De har evnen til å la den utømmelig kilden til inspirasjon gå gjennom dem og treffe sjelen i den andre. Når mottakeren er villig til å stå i denne intensiteten, vil begge parter koble ut sinnet og komme inn en tilstand av oppløftet fokus, intens glede og flyt.

Ansiktsutrykk