Livsenergi 4

Er du sensitiv for dype følelser. Liker du situasjoner
som skaper intens lidenskapelig kontakt med andre. Lukker du øynene for å gå inn livets univers. Er det
godt å bare være alene og sysle med egne saker.
Vil du gjerne hjelpe andre å kjenne hva de føler.
Vet du virkelig hva lidenskapelig kjærlighet er. Kan
du føle de gode kvalitetene i andre personer.
Da kjenner du til denne energien.

Livsenergi 4s fysiske beliggenhet finner du to fingerbredder under navlen. Dette er kroppens likevektspunkt. Det ligger ved de lumbale ryggvirvlene 3 og 4, ved kjønnskjertlene., Du aktiverer nedre del av magemuskulaturen for å aktivere punktet. Det er typisk for 4-ere er at de lener hoftepartiet litt frem og hviler på hoftene når de står stille. Skuldrene er runde og lutet litt fremover. For 4-ere føles det behagelig å henge på hoftene for å finne likevekt i kroppen, og de beveger gjerne hoftene mot den de prater med. Hodeformen kan være rund, firkantet eller oval. 4-ere bruker øyekontakt for å sjekke at det som kommer ut, responderer samtidig som det føles i kroppen. 4-ere bruker øyekontakt aktivt og kjenner at de er nysgjerrige og har en indre ro inni seg – de har lyst til å finne ut av hva som foregår rundt seg. De bruker ofte hendene og gestikulerer med dem i hoftehøyde. 4-ere kan bruke litt tid på å bli kjent med nye mennesker, men når de først har etablert en god og nær relasjon, er det for resten av livet. De kan huske med kroppen hva som har skjedd tidligere, hvis det engasjerte følelsene deres. Det å kjenne lidenskap gjennom å brenne for noe eller noen, er viktig for 4-erne. Når lidenskapen i livet eller i et forhold er borte, føles det som om de mister ankerfestet og at alt bare flyter. Da mister de gjerne begrep om tid og sted. 4-ere har en egen evne til å gjøre det følelsesmessig hyggelig for dem rundt seg slik at det ikke oppstår konflikter. De har også en evne til å sitte sammen med konflikten til den kommer opp og frem og blir belyst.

 

 4-ere kan stå i uroen med stoisk ro helt til alle får kjent på egne følelser. Dermed får alle anledning til å jobbe med sitt eget indre. 4-ere søker inn i følelsene for så å la andre kjenne på dem, inntil det oppstår noe nytt i deres indre liv. 4-ere liker å være del av et harmonisk fellesskap. De kan godt være sammen med andre uten å prate så mye, men heller bare kjenne på det som foregår. De er gode til å hjelpe andre til å se hva de brenner for. Det er lett for dem å skape fortrolighet, tillit og trygghet med en følelse av fellesskap. Det binder oss sammen og får oss til å være oss selv. Når alle føler at de er seg selv, har de det virkelig bra. 4-ere sjekker med seg selv før de responderer. Når de forvalter informasjon gjennom denne prosessen, føler de seg til stede og trygge. 4-ernes gode sider er at de er lidenskapelige og varme, rolige og svært tiltrekkende når de er i ett med sin livsenergi. De er flinke til å hjelpe andre med å få kontakt med kroppen og følelsene sine. 4-ere har en indre temperaturmåler som de balanserer seg selv med. Ro og uro er et område de behersker gjennom intens kontakt med egne følelser. I relasjonen med andre er de flinke til å ta tak i følelsesaspektet og bringe ro og gjensidig respekt. Dette skaper gode og langvarige forbindelser mellom mennesker.

 

Ansiktsutrykk