Livsenergi 6

Liker du å drive på og kjenne at du surfer på 

en bølge av energi? Da kjenner du til denne 

Ennead typens naturlige energi.

Den fysiske beliggenheten til livsenergi 6 er midt på brystbeinet (sternum), ved brystvirvel 3 og 5, (brissel) og hjertet. For å aktivere punktet strekkes brystkassen utover og framover som en fylt pute, mens hendene holdes fremme, åpne, for å kjenne på energien. Hendene fungerer som et møtepunkt mellom jordens hjerte, verdens hjerte og ens eget hjerte. Når punktet midt på brystbenet er aktivert, blir det varmt og energisk. Det kribler i punktet, og hele kroppen blir fylt av energi og styrke. Dersom man står foran et annet menneske og ser på dette punktet hos den andre, kan man oppleve en så intens og altoppslukende kjærlighet at alt annet forsvinner. Energien i et slikt møte kan oppleves som bølger som slår innover og utover. Aktiveringen kan føles som en varme som brer seg i kroppen, selvtilliten øker og kan føles som om man bruser med fjærene.

 

6-ere har en veldig energisk kraft, og man kan lett føle at 6-ere tar mye plass. Men egentlig ønsker de bare å vise andre hva som er rett og galt. Når en 6-er spenner opp brystet og er i takt med sin avlesning av øyeblikkets energi, merker de raskt hvilken vei som er riktig, og hvilken vei det ikke er vits i å prøve.

Livsenergi 6 har en kropp med en energi som er på vakt. Brystkassen er fremtredende og kraftig både hos menn og kvinner. De har årvåkne øyne som er lune og vakre, og av og til sprakende og fulle av energi, men likevel på vakt. Samspillet mellom avlesning av energi i bryst og øyne gjør at 6-eren får med seg den miste lille ting som rører seg rundt dem. De trenger ikke å se direkte inn i øyene til andre. Det er nok med et øyeblikks innsikt i andre mennesker energi for å vite hva som er sant. De liker å kle seg med klær som sitter tett på kroppen, i motsetning til 9-ere, som liker mer luftige klær. De liker å kjenne sin kropp og energi og får hjelp til det når klær sitter strammere. Det gjør det lettere for dem å ha kontakt med alt som vibrerer rundt dem.

 

6-eren er ofte tynn i beina og har mer vekt på overkroppen. De liker å holde på med den indre drivkraften de er født med, så det går fremover i livet. De er raske og svarer fort. De kan også være lunefulle og avventende. De kan bryte opp i det du sitter fast i, men med en hyggelig og varm tone. Det hjelper deg å komme ut av det du er i og gå videre. Etter hvert som 6-ere merker at du kan slappe av, kommer de med en melding som er sann for dem. Friske og sunne 6-ere har kjærlighet som førsteprioritet, som livsvalg og livsførsel. 6-ernes beste sider er at de er fulle av kjærlighet og varme. De er løsningsorienterte, lojale, arbeidsomme og har en stor drivkraft. De er humørfylte, viser vei, kjenner energi og kan fortelle sannheten i øyeblikket. De elsker å drive menneskeheten videre mot sannhet og kjærlighet. Det gjør de ved å dele rikelig av sin energi, varme og kjærlighet. De elsker å lede mennesker med energi og humor som varmer i hjertet. I relasjon til andre viser de oppriktig kjærlighet og er hjelpsomme, ryddige og varme.

Ansiktsutrykk