Livsenergi 7

Har du stadig vekk nye ideer og gjerne vil fortelle 

andre hva de burde gjøre med livet sitt, da kjenner

du denne energien!

Den fysiske beliggenheten til livsenergi 7 befinner seg mellom og rett ovenfor øyenbrynene, epifysen, og kalles også det tredje øye. For å aktivere området trekkes haken litt tilbake og pannen slippes litt frem. Hals- og nakkemuskulatur skal være avslappet. Stå med rette bein og trykk hælene ned mot underlaget. Hvil på fremre del av føttene. Det skal gå en linje fra hælen og til det tredje øyet. Linjen skal være rett, men vinklet litt fremover. 7-ere beveger seg fra det tredje øyet, de visualiserer derfra og vurderer muligheter, alternativer og fantasier fra dette energisenteret. De har en tendens til å peke med energien sin ut fra dette punktet, som om de har et energihorn i pannen. Å stange med energien kan virke hardt eller forvirrende for andre. 7-ere er best sammen med andre når den virvlende og pekende energien går innover mot sentrum av hjernen i stedet for å peke på andre. På den måten blir det tredje øyet en port, eller en skjerm, som kan åpne for intuitiv kunnskap og kollektiv bevissthet.


Den uendelige nysgjerrigheten til 7-erne handler om at de søker etter sannhet, den best mulige veien videre og nye eventyr. Visjoner og intuisjon kommer inn gjennom det tredje øyet. Gjennom øyet kobler de seg til et uendelig rike som jeg kaller «drømmeplassen». For 7-ere er dette et kreativt sted som gir en overflod av ideer, og der mulighetene flyter rundt, klare til å bli grepet. Noen ganger fører dette til et klart bilde med konkret forståelse rundt én bestemt idé eller mulighet. Alle 7-ere står i denne idéelven. En elv full av fisk som de enkelt kan høste fra ved å bøye seg ned og plukke opp den som svømmer forbi. Hvis de ikke fanger opp en idé, vil en annen komme nedover strømmen.


7-ere har en medfødt evne til å skape stillhet i sinn og vesen. For dem er balansen mellom den ytre verdens muligheter og den indre verden, med sine drømmer og visjoner, interessant. Men noen ganger kan 7-ere underholde seg selv for lenge med fantasiene i sin indre verden. De kan til og med synes de er mer interessante enn det som skjer i den virkelige verden. Da blir de borte i sitt eget sinn og har problemer med å være til stede i virkeligheten. 7-ere tilpasser seg enkelt nye fysiske utfordringer. De kan også forandre sin måte å være på slik at oppførselen og holdningen deres tilpasses det de opplever i øyeblikket. Noen ganger kan evnen til tilpasning være skadelig for dem. 7-eren kan fornekte sine personlige behov, særlig hvis de har tilpasset

seg for å være i et forhold. 7-ere har godt av å lære om grensesetting i ung alder fordi det kan være vanskelig for dem å forstå verdien av egne eller andres grenser. 7-ere lærer seg tidlig at de er i stand til å finne sprekker i mellomrommet mellom grenser og ikke-grenser, og de finner ofte en måte å trenge gjennom eller sprenge grensene på.

Ansiktsutrykk