Livsenergi 8

Vil bygge på det du vet og styrke det du gjør, da kjenner du denne energien!

Den fysiske beliggenheten til livsenergi 8 ligger ved korsbenet, korsbeinsvirvel 1–3, kjønnsorganene, blære og binyrer. For å aktivere dette punktet, vipper du korsbenet/bekkenet ned, retter deg opp i ryggen, har litt fleksjon i knærne, holder et avslappet, men bestemt uttrykk i ansiktet, slapper av i kroppen og skaper kontakt med underlaget. Muskulaturen som brukes er den dype og ytre setemuskulaturen (bekkenbunnsmuskulatur og gluteus medius og minimus). Hamstrings brukes for å vippe bekkenet ned. Se utover uten å fokusere på noe spesielt. Når livsenergi 8 er aktivert, står de støtt uten å bruke krefter. Kroppen er jordet og rolig, og de kan se og kjenne integriteten i kroppen. Kroppen er rundere i formen, øynene ser ut som om de skuer utover landskapet. Kroppen virker ofte sterk og føles trygg og varm. 8-ere er ofte sterke og føles veldig trygge og varme. De elsker å føle seg nyttige. De elsker å bestemme, og de elsker å få ting gjort. De liker rett og slett å føle seg fornøyd med det de gjør.

 

Et nøkkelord for 8-ere er integritet. Det vises gjennom deres væremåte og kropp, den er stødig og rolig. Den indre styrken gjenspeiler seg i kroppsholdningen. De liker å bruke humor som er veldig nedpå. De liker å også kjenne på og stryke dyr. Det er et kjennetegn at de har kontakt med atmosfæren i naturen, og at den påvirker dem og alle mennesker til å ta vare på alt liv. De liker å bruke seg selv og løfter gjerne tungt. De elsker å bygge opp ting steg for steg og viser omsorg for andre gjennom å være til nytte. Livsenergi 8 er den mest jordede av alle livsenergiene. De skaper rotfeste. Det er viktig for 8-ere å være oppriktige, rettferdige og omsorgsfulle. Det gir glede og gir en følelse av å være nyttige og å hjelpe andre. Skjer det en krise, vil de alltid være de første til å håndtere den. Det skjer automatisk gjennom kroppens evne til å reagere på fare og beskytte dem det gjelder. De bærer med seg en ro og trygghet som også gjør at andre mennesker søker til dem når de trenger hjelp. De er så stødige at de nærmest kan virke urokkelige i situasjoner der de er overbevist om at de gjør det rette. De vil også kunne kjenne i kroppen hva som er trygt og hva som er utrygt, hva som er rett og hva som er galt.

 

Du kan alltid stole på en 8-er. Dersom du ber dem om en tjeneste og de sier seg villig til å hjelpe, så vet du at det blir gjort. De sier seg ofte villig nettopp fordi de liker å hjelpe andre. De har en annen tilnærming til den fysiske kroppen enn alle de andre energiene. De kjenner alle cellene i kroppen og opplever kroppens signaler tydeligere en andre. De opplever at kroppen kommuniserer med dem hele tiden. Er de glade, kjenner de det i kroppen, og er de lei seg, kjenner de det i kroppen. De reagerer på alt rundt seg gjennom en kroppslig refleks som forteller dem hvordan de skal reagere. Ryggmargsrefleks en treffende beskrivelse og et godt kjennetegn på livsenergi 8

Ansiktsutrykk