Livsenergi 1

Er du opptatt av det vakre og enkle og ser du etter det i andre mennesker. Er det viktig for deg å ikke dømme. Er det godt for deg å ha kontakt med det ubeskrivelige vakre og essensielle med livet. Da kjenner du til denne energien.

Senteret for livsenergi 1 sitter i området rett over adamseplet og er knyttet til muskelen som går fra strupen og opp under kjevebeinet, samt halsvirvel 3 og 4 og skjoldbruskkjertelen. For å aktivere området løfter du haken og fører den litt opp og fremover slik at det oppstår en strekk i muskulaturen under kjeven. Øyelokkene vil automatisk gli litt ned når haken løftes, og hals- og nakkemuskulatur aktiveres sammen med pusten. Aktiverer du den fysiske posisjonen til livsenergi 1, åpner du opp for sårbarheten. Under aktiveringen holdes kroppen rolig, bryst og skuldre er avslappet. Nakken er også avslappet, samtidig som hodet trekker seg litt opp fra kroppen. Det utskilles en blank væske som gir øynene glans, samtidig som tårekanalene aktiveres. Bevegelsene er elegante. Alle som er født med livsenergi 1 har et helt eget forhold til halsen, som de enten skjuler eller eksponerer, avhengig av helse og livssituasjon. Når de er åpne og avslappet, utstråler de en ydmyk kroppsholdning og strekker halsen opp. Når de er stresset og lukket, bøyer de hodet ned, halsen virker kortere, og de utstråler en streng holdning. Da er det som oftest ubalanse i livet deres når det gjelder egenverdi, overskudd eller relasjoner. Spesielle kjennetegn ved livsenergi 1 1-ernes gode sider er at de ser det vakre i andre mennesker. De kan se et annet menneske inn i øynene og få kontakt med livsnerven deres, slik at de kan trekke ut essensen av hvem den andre er.

 

De er ofte harmoniske, lette å være sammen med, nøyaktige, hjelpsomme, balanserte og har høy integritet. De er flinke til å få andre til å komme i kontakt med egen sårbarhet og åpenhet, og de er avvæpnende av natur. Ydmykhet – ved å la seg berøre og vise sårbarhet – er et at de sterkeste kjennetegnene på livsenergi 1. Ved emosjonelt sterke hendelser som dødsfall, kan 1-ere være støttende for andre mennesker slik at de tør å vise sin sårbarhet. 1-ere viser ofte takknemlighet. De kan være takknemlige for små ting, som for eksempel et varmt og hjertelig møte eller vakre inntrykk i naturen. Mange 1-ere har hobbyer som er en kombinasjon av skaperglede og meditativ flyt. Tiden det tar å skape noe, er ikke så viktig. Uttrykket i det som blir skapt, gjenspeiler det vakre gjennom harmonisk avrundete, symmetriske og glatte linjer. For å levendegjøre forklaringer bruker mange 1-ere metaforer. 1-ere er opptatt av orden og system og søker ofte mot å perfeksjonere dette. De er også opptatt av harmoni og symmetri. De finner ut av hvilke detaljer som skal endres hvis det er noe som avviker fra helheten. 1-ere liker å bevege seg med eleganse og velbehag. Klærne er velstelte og funksjonelle og eksponerer deres indre skjønnhet.

Ansiktsutrykk